علت لق شدن کامپوزیت دندان

علت لق شدن کامپوزیت دندان

بیمه های طرف قرارداد با کلینیک دندانپزشکی عرشیان

علت لق شدن کامپوزیت دندان چیست؟

یکی از مشکلاتی که برخی از افراد پس از نصب کامپوزیت تجربه می کنند نیز لق شدن و افتادن کامپوزیت دندانشان می باشد که این نکته حائز اهمیت است که بیان داریم لق شدن کامپوزیت دندان به ندرت اتفاق می افتد زیرا این روکش از مقاومت و ماندگاری مطلوبی برخوردار می باشد.

از آنجا که این مساله، بسیار مهم است و به علت آن پرداخته شود نیز قصد داریم به علت لق شدن کامپوزیت دندان اشاره کنیم.

علت لق شدن کامپوزیت دندان

چرا کامپوزیت دندان لق می شود؟

در راستای بررسی علت لق شدن کامپوزیت دندان باید بیان داریم این روکش ممکن است بر اثر عوامل متعددی دچار لق شدن و افتادن گردد که نیاز است در اسرع وقت به بررسی و درمان آن ها پرداخت.

1.پوسیدگی دندان

مهم ترین علت لق شدن کامپوزیت دندان نیز پوسیدگی دندان می باشد. زمانی که دندان طبیعی که در زیر روکش کامپوزیتی قرار دارد دچار پوسیدگی شود به مرور زمان مینای دندان ضعیف می شود و ضعف مینای دندان از جمله دلایل مهم لق شدن کامپوزیت ونیر می باشد.

لذا در این شرایط مهم است که میزان پوسیدگی دندان توسط دندانپزشک بررسی شده و نوع درمان تعیین گردد فرضا در صورتی که پوسیدگی دندان زیاد و شدید باشد در صورت تشخیص دندانپزشک برای عصب کشی نیز نیاز است که کامپوزیت با تاج دندان تعویض شود.

2.عدم کیفیت مناسب کامپوزیت

بسیار مهم است که روکش کامپوزیتی از کیفیت بالایی برخوردار باشد زیرا هر چه کیفیت مواد کاشت کامپوزیت بیشتر باشد میزان ماندگاری و دوام روکش افزایش می یابد در صورتی که اگر کیفیت کامپوزیت کم باشد روکش به مرور ضعیف تر شده و حتی ممکن است به دندان ها آسیب برساند..

البته در صورت مراجعه به دندانپزشک متخصص و مجرب احتمال بهره گیری از مواد بی کیفیت تقریبا صفر است با این وجود توصیه می کنیم جهت انتخاب دندانپزشک حتما دقت لازم را داشته و تا حدودی وسواس به خرج دهید تا بتوانید با اطمینان بیشتری به نصب روکش بپردازید.

علت لق شدن کامپوزیت دندان

3.بیماری های لثه

بیماری لثه می تواند علت لق شدن کامپوزیت دندان باشد..

فرضا زمانی که فرد دچار عفونت شدید لثه بوده و به درمان آن نپردازد میزان التهاب و تورم لثه بیشتر شده و به روکش کامپوزیتی فشار می آورد..این مساله به مرور می تواند سبب لق شدن و افتادن دندان کامپوزیتی گردد.

4.تجربه کم و بی دقتی دندانپزشک در نصب

هر چه تخصص و تجربه دندانپزشک در نصب روکش کامپوزیتی بیشتر باشد میزان احتمال خرابی و لق شدن دندان کامپوزیتی کمتر می باشد زیرا در صورتی که دندانپزشک تجربه کافی برای نصب روکش را داشته باشد با توجه به فرم دندان ها و میزان اندازه لازم بر استفاده از مواد کامپوزیت نیز به نصب این روکش می پردازد.

در حالی که دندانپزشک کم تجربه ممکن است فرم دهی مناسب برای قرارگیری مواد کامپوزیتی را به خوبی فراهم نکرده یا از مواد دندانی بیش از حد یا کمتر از نیاز استفاده کند که این نیز یعنی کم تجربه بودن دندانپزشک می تواند علت لق شدن کامپوزیت دندان محسوب گردد.

چرا که هر دندانپزشک متخصص و مجربی برای نصب روکش از تکنیک خاصی استفاده می نماید و به سبب این تکنیک میزان کیفیت نصب روکش افزایش می یابد.

5.ضربه به کامپوزیت

در صورت برخورد ضربه و ایجاد فشار به روکش کامپوزیت نیز می تواند سبب شل شدن روکش کامپوزیت شود به همین سبب نیاز است پس از نصب روکش احتیاط لازم برای مراقبت از دندان ها به عمل آید.

6.بیماری های لثه

بیماری لثه می تواند علت لق شدن کامپوزیت دندان باشد..

فرضا زمانی که فرد دچار عفونت شدید لثه بوده و به درمان آن نپردازد میزان التهاب و تورم لثه بیشتر شده و به روکش کامپوزیتی فشار می آورد..این مساله به مرور می تواند سبب لق شدن و افتادن دندان کامپوزیتی گردد.

و..

چگونه از لق شدن کامپوزیت دندان پیشگیری کنیم؟

در ادامه صحبت از علت لق شدن کامپوزیت دندان نیاز است جهت جلوگیری از این اتفاق نکات مراقبتی از روکش را به طور کامل رعایت نمود.

فرضا:

  • رعایت بهداشت دهان و دندان با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن
  • عدم مصرف نوشیدنی های الکلی و گازدار
  • عدم استعمال دخانیات و سیگار و..
  • عدم جویدن مواد غذایی سخت
  • و..

می توان جهت کسب اطلاع از قیمت کامپوزیت دندان و ترمیم و تعویض آن با عرشیان کلینیک تماس حاصل نمود.

سوالات متداول کامپوزیت دندان

مقاله‌های مرتبط

ثبت ديدگاه