🎉 20% تخفیف جشنواره تا تاریخ 20 مهر
دندان درد شدید دارم

دندان درد شدید دارم

برای دریافت نوبت فوری دندانپزشکی کلیک کنید. دندان درد شدید دارم چیکار کنم؟ یکی از اتفاقاتی که ممکن است برای هر یک از افراد رخ داده و سبب پریشان حالی ایشان گردد، درد دندان ها می باشد. مهم است که به هنگام درد دندان سریعا به دندانپزشک متخصص مراجعه نمود زیرا نیاز است که [...]

بیمه های طرف قرارداد با کلینیک دندانپزشکی عرشیان

دندان درد شدید دارم چیکار کنم؟

یکی از اتفاقاتی که ممکن است برای هر یک از افراد رخ داده و سبب پریشان حالی ایشان گردد، درد دندان ها می باشد. مهم است که به هنگام درد دندان سریعا به دندانپزشک متخصص مراجعه نمود زیرا نیاز است که درمانگر در اسرع وقت به بررسی و معاینه دندان پرداخته و پس از کسب اطلاع از اینکه علت درد دندانی چیست به بهبود وضعیت بپردازد.

به همین سبب قصد داریم در پاسخ به این سوال که دندان درد شدید دارم چیکار کنم؟ راهکارهایی ارائه دهیم تا پیش از مراجعه به دندانپزشک متخسص بتوان میزان درد دندان را کاهش داده و با مراجعه به دندانپزشک به معاینه کامل دندان پرداخت.

راهکارهای درمان سریع دندان درد در خانه

در این بخش قصد داریم به سریع ترین روش های درمان درد دندان اشاره کنیم، ولیکن لازم است بیان داریم روش هایی که در ادامه اشاره می شوند تنها برای آرام کردن موقت و سریع دندان درد بوده و لازم است در سریع ترین زمان جهت درمان به متخصص مراجعه نمود.

1.قرص مسکن

یکی از بهترین راه ها برای درمان دندان درد شدید نیز مصرف قرص های مسکنی است که می توان آن ها را حتی بدون نسخه از داروخانه تهیه نمود. فرضا استفاده از ژلوفن یا استامینافن و..می توانند سبب گردند که به طور موقت درد دندان ساکت شده و بتوان احساس بهتری داشت.

مصرف این نوع داروها می توانند کمک کنند در زمانی کوتاه، درد دندان از بین بروند ولیکن درمان قطعی و کامل دندان درد نیستند..بنابراین می توانید در اولین فرصت که موقعیت و شرایط مراجعه به متخصص را ندارید از این داروها استفاده کنید.

البته این نکته حائز اهمیت است که نباید بیش از این حد از این داروها استفاده نمود زیرا ممکن است سلامت بدنی افراد را در معرض خطر قرار دهند، مهم است که مطابق با دستور مصرف که در داخل جعبه قرص است از آن استفاده نمود.

همچنین نباید چندین قرص را پشت سر هم یا با هم خورده و نیاز است پس از گذشت مدت زمانی با فاصله ای معین به مصرف قرص ها پرداخت.

به طور کل خوب است که جهت مصرف این قرص ها با دکتر و پزشک مربوطه در داروخانه مشورت نمایید خصوصا زمانی که داروی مربوطه را برای کودکان می خواهید، زیرا میزان و نحوه مصرف داروها برای بزرگسالان و کودکان متفاوت می باشد و باید در مصرف هر نوع دارویی دقت لازم را داشت.

دندان درد شدید دارم

2.شستن دندان با آب نمک

جالب توجه است که آب نمک می تواند سبب گردد عفونت دندانی کاهش یافته و به همین سبب میزان درد دندان به مرور کاهش یابد..می توان برای چند ثانیه آب نمک را برای دو بار در دهان چرخاند بدین سبب میزان درد دندان کمتر می شود.

بنابراین در پاسخ به سوال دندان درد شدید دارم چیکار کنم؟ می توان گفت که شستشوی دهان با این محلول می تواند سبب بهتر شدن وضعیت دندان درد شود.

3.کمپرس گرم

خوب است که حوله ای که خیلی هم داغ نباشد را برای کاهش میزان درد دندان استفاده نمود. اما نباید بیش از حد از این روش برای کاهش دندان درد استفاده گردد.

4.کمپرس سرد

در مواقعی که دندان درد همراه با تورم و التهاب است می توان از کمپرس سرد برای کاهش درد دندانی کمک گرفت..فرضا می توان از چندین یخ به همراه حوله استفاده نمود.

به هیچ عنوان یخ را به صورت مستقیم برای کاهش دندان درد استفاده نکنید و کمپرس سرد را بر روی صورت قرار دهید درست در ناحیه ای که در دندان خود احساس درد می کنید.

5.چای کیسه نعنایی

زمانی که با خود می گویید دندان درد شدید دارم ولی نمیدانم چطور درد را کمتر کنم؟ می توانید از چای کیسه نعنایی استفاده کنید. چای کیسه نعنایی می تواند سبب گردد که درد لثه و دندان کاهش یافته و به قولی دندان برای مدت زمان کمی بی حس شود. ولیکن این نکته مهم است که نباید از چای کیسه نعنایی داغ استفاده گردد بلکه باید اجازه داد سرد شود.

6.استفاده از دهانشویه

در راستای کاهش درد زمانی که می گویید دندان درد شدید دارم، باید بیان داریم می توان برای کم شدن درد دندان از دهانشویه استفاده نمود.

کافیست برای مدت زمان کوتاهی که عموما بر روی جعبه دهانشویه هم ذکر می شود، دهانشویه را در دهان خود بچرخانید، می توانید از پزشک در داروخانه هم مشورت بگیرید که استفاده از دهانشویه را چه مدت و چند بار تا پیش از مراجعه به متخصص تکرار کنید.

و..

دندان درد شدید دارم

دندان درد شدید دارم، علت چیست؟

چرا برخی افراد دچار دندان درد شدید می شوند؟ و چرا لازم است در اسرع وقت به متخصص برای بهبود وضعیت دندان های خود استفاده کنند؟ در این بخش قصد داریم به برخی علل درد دندانی اشاره کنیم.

1.آبسه دندان

یکی از علل اینکه برخی افراد دچار دندان درد شدید می شوند، آبسه دندان می باشد..

یکی از علل بروز آبسه دندان نیز رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان می باشد که به سبب آن در زیر لثه پلاک هایی تجمع می کنند و به مرور زمان این باکتری ها افزایش یافته و چرکی که در زیر لثه ایجاد می شود، آبسه دندان نام می گیرد.

از جمله برخی علائم آبسه دندان عبارتند از:

  • خونریزی کردن لثه
  • دردهایی که اطراف دندان ایجاد می شوند
  • التهاب لثه
  • و.

دندان درد شدید دارم

2.پوسیدگی دندان

زمانی که با خود می گویید دندان درد شدید دارم چرا؟ باید به نشانه ها و علائم درد دندان خود توجه کنید.

فرضا از جمله نشانه های پوسیدگی دندان، بروز حفره بر سطح دندان و همچنین تغییر رنگ دندان می باشد. جالب توجه است که در ابتدا، پوسیدگی دندان با درد و نشانه ای همراه نیست و به مرور زمان میزان درد و تغییر رنگ دندان ها شدیدتر شده و به همین سبب دندان دچار درد شدیدی می گردد.

یکی از عللی که سبب پوسیدگی دندان ها می شود کم آبی بدن در کنار ورزش زیاد می باشد زیرا زمانی که بدنتان آب کافی را نداشته باشد و با این وجود به طور مکرر و به میزان زیاد ورزش کنید نیز بزاق دهان کم شده و این نیز سبب می گردد دندان دچار پوسیدگی و افزایش درد گردد.

دندان درد شدید دارم

3.ارتودنسی

شاید از اینکه ارتودنسی را یکی از علل درد دندانی دانستیم تعجب کنید..ولیکن جالب توجه است که زمانی که دستگاه های لازم بر ارتودنسی بر دندان ها نصب شده و به آن ها متصل می گردند نیز در چند روز اول ممکن است افراد دردهایی را تجربه نمایند خصوصا زمانی که ارتودنسی از نوع ارتودنسی ثابت و البته فلزی باشد.

اما جای نگرانی نیست، درد دندان ها در این وضعیت طبیعی بوده و پس از گذشت مدت زمانی کوتاه فرضا چند روز کاهش یافته و از بین می رود.

دندان درد شدید دارم

4.دندان عقل

یکی از عللی که سبب درد دندانی شدید در افراد می گردد، بروز دندان عقل می باشد که در سنین 17 الی 21 سالگی بیرون می آید..ممکن است با خود بگویید من بیش از 21 سال سن دارم اما دندان عقل بیرون زده ای نداشتم، در این زمان لازم است بگوییم دندان عقل شما، دندان عقل نهفته یا حتی دندان عقل نیمه نهفته محسوب می گردد.

اگر در قسمت انتهایی لثه خود احساس درد کردید و این درد بسیار شدید و آزاردهنده بود مطمئنا این درد ناشی از دندان عقل بوده و خوب است که در اسرع وقت به دندانپزشک متخصص برای بررسی وضعیت دندان عقل مراجعه نمایید.

حتی اگر دندان عقل به صورت نیمه نهفته یا نهفته می باشد خوب است که از راهنمایی های متخصص بهره مند گردید..بنابراین در پاسخ به دندان درد شدید دارم و نمی دانم علت چیست؟ یکی از علل درد دندانی بروز دندان عقل می باشد.

5.دندان قروچه داشتن

زمانی که با خود می گویید دندان درد شدید دارم با خود فکر کنید آیا خودتان باعث درد دندان هایتان می شوید یا خیر؟ یکی از عللی که دندان ها دچار درد شده و آدمی خودش مسبب این درد می باشد دندان قروچه داشتن می باشد. البته این اتفاق همیشه عمدی نبوده و برخی افراد به صورت ناخودگاه حتی در زمان خواب به آن می پردازند و برخی هم به صورت عمدی به هنگام عصبانیت و ناراحتی و..به ساییدن دندان هایشان به هم می پردازند.

دندان قروچه یعنی ساییدن دندان ها به یکدیگر که این امر در صورتی که درمان نشود، باعث می شود مینای دندان دچار تحلیل رفتگی گردد.

دندان درد شدید دارم

6.سینوزیت

در صورتی که علاوه بر درد دندان شدیدی که دارید، بینی شما دچار گرفتگی می باشد و این مساله به طور مکرر تکرار می شود، احتمال دارد که دچار سینوزیت باشید..خصوصا زمانی که در اطراف دندان های فوقانی خود احساس درد می کنید.

در این زمان تنها گفتن دندان درد شدید دارم بهتر است مسکن مصرف کنم، کافی نبوده و لازم است در اسرع وقت به دندانپزشک متخصص مراجعه کنید.

لذا علل متعددی می توانند سبب درد شدید دندان ها شوند که سعی نمودیم به اغلب آن ها اشاره کنیم، این نکته مهم است که به هنگام درد دندان هایتان مراجعه به دندانپزشک متخصص را پشت گوش نینداخته و سریعا به درمان دندان بپردازید.

بدین جهت می توانید با شماره درج شده در صفحه سایت تماس حاصل نموده و به عرشیان کلینیک جهت ترمیم دندان هایتان مراجعه نمایید.

سوالات متداول درمانی دندانپزشکی

هزینه پر کردن دندان چقدر است؟1402/10/4 20:04:19

هزینه پر کردن دندان، به عوامل مختلفی مانند نوع پر کردن، میزان آسیب دندان، و دندانپزشک مورد نظر بستگی دارد. به طور کلی، هزینه پر کردن دندان، بین … تا … هزار تومان است.

مراقبت های بعد از پر کردن دندان چیست؟1402/10/4 20:03:42

برای جلوگیری از آسیب دیدن پر کردن دندان، توصیه می شود نکات زیر را رعایت کنید:

از مصرف غذاهای سفت و چسبنده تا چند روز بعد از پر کردن دندان خودداری کنید.

از مسواک زدن و نخ دندان کشیدن ناحیه پر شده دندان تا چند روز بعد از پر کردن دندان خودداری کنید.

در صورت بروز هرگونه مشکل، فوراً با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

مراحل پر کردن دندان چگونه است؟1402/10/4 20:03:07

دندانپزشک، دندان آسیب دیده را بی حس می کند.

قسمت آسیب دیده دندان را تراش می دهد تا فضای کافی برای قرار دادن مواد پر کننده ایجاد شود.

مواد پر کننده را در حفره دندان قرار می دهد.

مواد پر کننده را با استفاده از اشعه ایکس تنظیم می کند.

دندان پر شده را صیقل می دهد.

چه زمانی نیاز به پر کردن دندان داریم؟1402/10/4 20:02:35

نیاز به پر کردن دندان، در مواردی که دندان دچار پوسیدگی، شکستگی، یا ترک خوردگی شده است، احساس می شود. پوسیدگی دندان، یک بیماری عفونی است که در اثر تجمع پلاک دندانی ایجاد می شود. پوسیدگی دندان، می تواند باعث ایجاد حفره در دندان شود. اگر حفره دندان درمان نشود، می تواند باعث گسترش پوسیدگی به ساختارهای داخلی دندان شود.

شکستگی دندان، می تواند در اثر حوادث، یا به دلیل پوسیدگی شدید دندان ایجاد شود. ترک خوردگی دندان، می تواند در اثر فشار وارد شده به دندان ایجاد شود.

انواع پر کردن دندان کدامند؟1402/10/3 19:01:23

پر کردن آمالگام: پر کردن آمالگام، یک نوع پر کردن فلزی است که از ترکیب جیوه، نقره، مس، و قلع ساخته می شود. این نوع پر کردن، بادوام و مقرون به صرفه است.

پر کردن رزین کامپوزیت: پر کردن رزین کامپوزیت، یک نوع پر کردن پلاستیکی است که از ترکیب رزین و فیلر ساخته می شود. این نوع پر کردن، شبیه به رنگ دندان طبیعی است و مقاومت بیشتری نسبت به پر کردن آمالگام دارد.

پر کردن سرامیک: پر کردن سرامیک، یک نوع پر کردن چینی است که از ترکیب اکسید آلومینیوم و سیلیکون دی اکسید ساخته می شود. این نوع پر کردن، بادوام و زیبا است.

پر کردن دندان چیست؟1402/10/3 18:58:28

پر کردن دندان، یک روش درمانی است که برای ترمیم دندان های آسیب دیده یا پوسیده انجام می شود. در این روش، دندانپزشک با استفاده از مواد پر کننده، قسمت آسیب دیده دندان را ترمیم می کند.

مقاله‌های مرتبط

Leave A Comment