فیلم کامپوزیت دندان
برای دریافت نوبت کامپوزیت دندان کلیک کنید برای دریافت لیست قیمت کامپوزیت دندان کلیک کنید فیلم کامپوزیت دندان شمارا به طور کامل با روند کامپوزیت دندان آشنا میکند. کامپوزیتهای دندانی به ترکیبات چند فازی پلیمری با درجات ویسکوزیته مختلف گفته میشود که برای درمان و ترمیم دندان استفاده میشود. ونیرهای [...]
بیمه های طرف قرارداد با کلینیک دندانپزشکی عرشیان
فیلم کامپوزیت دندان شمارا به طور کامل با روند کامپوزیت دندان آشنا میکند. کامپوزیتهای دندانی به ترکیبات چند فازی پلیمری با درجات ویسکوزیته مختلف گفته میشود که برای درمان و ترمیم دندان استفاده میشود. ونیرهای کامپوزیت زمانی نصب میشوند که نقص رنگ، تراشه، ترک قابلتوجهی وجود داشته باشد و یا حساسیت مینای دندان افزایشیافته است. همچنین برای ترمیم رنگ مینای دندان پس از درمان پوسیدگی، پالپیت و پریودنتیت، اصلاح شکل و اندازه دندانها استفاده میشود.
فیلم کامپوزیت دندان
برای نصب ونیرهای کامپوزیت، یک نوبت هم میتواند کافی باشد. در مرحله اول عمل، دهان ضدعفونی میشود. سپس دندانپزشک اقدام به رفع عیوب موجود میکند که ممکن است از نصب ونیرهای کامپوزیت جلوگیری کند. در مرحله بعد، دندانپزشک به همراه بیمار با استفاده از مقیاس مخصوص، مناسبترین سایه را برای دندانهای ترمیم شده بعدی انتخاب میکند. سپس لایه بالایی مینای دندان برداشته میشود. بسته به نقص موجود دندانها، از 0.3 میلیمتر تا 0.7 میلیمتر را میتوان برداشت. سطح دندانها با ترکیب خاصی درمان شده و خشک میشود.
سپس دندانپزشک به مهمترین مرحله یعنی کاربرد لایه به لایه مواد کامپوزیت ادامه میدهد. هر لایه خشک شده میشود. در فرایند استفاده از مواد، جراح شکل موردنظر را به دندان میدهد و تراشهها، بینظمیها و سایر عیوب را اصلاح میکند. پس از اینکه دندان شکل موردنظر را به دست آورد، سطح ترمیم شده پولیش و صیقل داده میشود.
آشنایی با ونیرهای کامپوزیت استفاده شده در فیلم کامپوزیت دندان
یکی از ویژگیهای اصلی روکشهای کامپوزیت این است که میتوان آنها را با روش درمانی مستقیم، یعنی مستقیماً در حفره دهان بیمار نیز نصب کرد و نیاز به لابراتورار ندارد
- ابتدا پزشک وضعیت دندانها را ارزیابی میکند.
- سپس رنگ ماده کامپوزیت را انتخاب میکند.
- سپس فرایند قرار دادن آن ها بر روی دندان ها انجام می شود.
موارد منع نصب کامپوزیت دندان
موارد منع مصرف زیادی وجود ندارد. دندانپزشکان این روش را برای موارد زیر توصیه نمیکنند:
- آسیب دندان های نیش
- بیماری پریودنتال
- دندانقروچه
- آسیب گسترده به مینای دندان
در جلسات دندانپزشکی برای نصب کامپوزیت دندان چه میکنیم؟
جلسه اول
اول از همه، “آمادهسازی” دندان برای عمل ضروری است: این مرحله اول که بسیار مهم است، شامل تراشیدن بخشی از مینای دندان است. مقدار مینای دندانی که باید برداشته شود باید برابر با ضخامت روکش دندانی باشد که در آن قرار داده میشود: هدف این است که روکش را به روشی دائمی و ایمن ثابت کنیم و خطر جداشدن را به حداقل برسانیم.
همانطور که در فیلم کامپوزیت دندان میبینید، این عمل را میتوان با یا بدون بیحسی موضعی (با تزریق لیدوکائین) انجام داد: اغلب بیحسی لازم نیست زیرا احساس ناراحتی در هنگام تراشیدن دندان قابلتحمل است. بااینحال، برای اطمینان دادن به بیمار، بسیاری از پزشکان ترجیح میدهند دندان را با حداقل دوز بیحسکننده بهآرامی بی حس کنند.
پس از تراشیدن دندان، پزشک اقدام به ساخت قالب دندانی برای بیمار میکند که برای تهیه مدلی برای اندازه کامل دندانها ضروری است. در این مرحله، دندانپزشک با استفاده از مقیاس رنگسنجی، رنگ روکش را که برای بیمار مناسبتر است با کمک بیمار انتخاب میکند: کامپوزیت باید همان رنگ دندانهای دیگر را داشته باشد. اشنایی بیشتر با کامپوزیت: اینجا
جلسه دوم
جلسه دوم شامل استفاده از روکش زیبایی روی دندان است. قبل از نصب آن، کامپوزیت باید مستقیماً روی بیمار آزمایش شود تا مشخص شود که رنگ و اندازه آن دقیق مشابه دندان های دیگر است. در غیر این صورت، روکش را میتوان قبل از اینکه به طور دائم ثابت شود اصلاح کرد.
این مرحله بسیار ظریف است و باید توسط متخصص ماهر انجام شود. در این مرحله کامپوزیت بر روی دندان قرار می گیرد و سپس پولیش می شود. تمامی مراحل در فیلم کامپوزیت دندان قابلمشاهده است.
چه زمانی از کامپوزیت دندان استفاده کنیم؟
بیشتر نشانههای نصب ونیرهای کامپوزیت به زیباییشناسی مربوط میشود. اما در شرایط ریز می توان از این روش استفاده کرد:
- فضاهای خالی بین دندانها
- بینظمی لبه دندان ها
- آسیبهای مینای دندان، از جمله ریزترکها و تراش ها
- لکههای رنگدانه روی مینای دندان که قابلدرمان نیستند.
- سایه غیرطبیعی رنگ مینا، تغییر رنگ دندانها در نتیجه برداشتن پالپ.
نمونه کار ویدئو های کامپوزیت دندان
مدت استفاده از ونیرهای کامپوزیت
ونیرهای کامپوزیت دارای عمر نسبتاً طولانی هستند، زیرا جلوی دندان در حین غذا خوردن تحتفشار کمتری قرار میگیرد. میانگین مدت استفاده از ونیرهای کامپوزیت 5 تا 7 سال است، سپس آنها با ونیرهای جدید جایگزین میشوند. برای افزایش طول عمر روکشها توصیه میشود قوانین زیر را رعایت کنید:
- روزانه روشهای بهداشتی حفره دهان را انجام دهید.
- در صورت لزوم، برای صیقل دادن مجدد سطح کامپوزیت ها به دندانپزشک مراجعه کنید.
- محدودکردن مصرف غذاهای سفت و غذاهای با غلظت بالای مواد رنگی
- در صورت وجود دندانقروچه در شب، از محافظهای مخصوص دهان استفاده کنید.
سوالات متداول کامپوزیت دندان
بله ،به دلیل محدودیت تنوع رنگی در ایران دارای قیمت مناسبی نسبت به سایر برند های دیگر دارد. اما با توجه به کیفیت و ویژگیهای آن، معمولاً به عنوان یک گزینه با ارزش در نظر گرفته میشود.
افرادی که به دنبال ترمیمات دندان با کیفیت بالا، تطابق با رنگ طبیعی دندانها، و استحکام و مقاومت هستند، میتوانند از کامپوزیت دندان ژاپنی توکویاما استفاده کنند.
کامپوزیت دندان ژاپنی توکویاما دارای ویژگیهایی همچون کیفیت بالا، تطابق با رنگ طبیعی دندانها، استحکام و مقاومت، و استفاده از فناوریهای پیشرفته است.
کامپوزیت دندان ژاپنی توکویاما یک نوع ماده ترمیمی است که برای دندان آسیب دیده استفاده میشود. این کامپوزیتها از مواد با کیفیت بالا و با استفاده از فناوریهای پیشرفته تولید میشوند.
بله، استفاده از محصولات حاوی فلوراید میتواند به تقویت ساختار دندانهای کامپوزیتی و جلوگیری از پوسیدگی آنها کمک کند. از طریق استفاده از خمیر دندان و محلولهای نظافت دهانی حاوی فلوئوراید، میتوانید سلامت دندانهای خود را حفظ کنید.
مراقبت منظم و ویزیت منظم دندانهایتان توسط دندانپزشک بسیار مهم است. همچنین اجتناب از منافذ و شکستگیها، تمیز کردن منظم دندانها و استفاده از محصولات بهداشت دهان مناسب میتواند به جلوگیری از پوسیدگی کمک کند.
به طور مستقیم نه. اما اگر منافذ یا شکستگیها در محل اتصال آنها به دندان رخ دهد، ممکن است باعث ورود باکتریها و پوسیدگی شوند.
خیر. کامپوزیتهای دندانی معمولاً به حفظ دندانها کمک میکنند و باعث مقاومت در برابر پوسیدگی میشوند.
زیباسازی طرح لبخند.کج نبودن و یکدست شدن دندان ها.سفید و درخشندگی.برطرف شدن فاصله دندانی.برطرف شدن زردی و لکه دندان ها و..
لیست هزینه و قیمت کامپوزیت دندان سال 1402 در ابتدای محتوا ارائه شده است.
بله تمامی روش های زیبایی دندان نیازمند مراقبت های پس از کاشت و قرار گیری بر روی دندان ها هستند لذا افراد باید به بهداشت دهان و دندان هایشان اهمیت داده و مسواک زدن را فراموش نکنند.بهتر است خوردن مواد غذایی رنگ و نوشیدنی های گازدار،رنگی و الکلی به حداقل برسد و از استعمال دخانیات و مصرف سیگار دوری نمود.افراد باید هر چند وقت یکبار به کلینیک دندانپزشکی مراجعه و دندان های کامپوزیتی اش را به متخصص خود نشان دهد.همچنین لازم است پس از کاشت کامپوزیت افراد حتما از متخصص جویای نکات ضروری پس از کاشت کامپوزیت شوند.
کامپوزیت دندان نسبت به سایر مواد ترمیمی دندان مانند سرامیک، استحکام کمتری دارد. همچنین، کامپوزیت دندان ممکن است در اثر ضربه یا فشار شدید آسیب ببیند.
برای حفظ سلامت و طول عمر کامپوزیت دندان باید از دندانهای خود به طور صحیح مراقبت کنید. این مراقبتها شامل مسواک زدن دو بار در روز، استفاده از نخ دندان یک بار در روز و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینه و جرم گیری دندانها میشود.
قرار دادن کامپوزیت ونیر در دندانها یک فرآیند چند مرحله ای است که در مطب دندانپزشک انجام میشود. در این فرآیند، دندانپزشک ابتدا دندانها را تمیز و آماده میکند. سپس، کامپوزیت را به شکل دندانهای بیمار در میآورد و آن را روی دندانها قرار میدهد. در نهایت، کامپوزیت را با استفاده از نور ماوراء بنفش سخت میکند.
طول عمر کامپوزیت دندان به عوامل مختلفی مانند نوع کامپوزیت، نحوه مراقبت از دندانها و میزان آسیب دندان بستگی دارد. به طور کلی، طول عمر کامپوزیت دندان بین ۵ تا ۱۰ سال است.
کامپوزیت ونیرها برای بهبود ظاهر دندانها استفاده میشوند. این ونیرها میتوانند برای پوشاندن لکهها، ترکها و ناهنجاریهای دندانی استفاده شوند. کامپوزیت ونیرها همچنین میتوانند برای تغییر رنگ دندانها یا ایجاد لبخندی زیباتر استفاده شوند.
انتخاب کامپوزیت دندان به عوامل مختلفی مانند نوع مشکل دندانی، میزان آسیب دندان و نیازهای بیمار بستگی دارد. دندانپزشک با توجه به این عوامل کامپوزیت مناسب را انتخاب میکند.
کامپوزیت دندان یک ماده ترمیمی دندان است که از ترکیبی از رزین، فیلر و رنگدانه ساخته میشود. این ماده به شکل خمیری است و دندانپزشک آن را روی دندان قرار میدهد و با استفاده از نور ماوراء بنفش سخت میکند. کامپوزیت دندان برای ترمیم انواع مشکلات دندانی مانند پر کردن دندان، ترمیم شکستگی دندان و ونیر دندان استفاده میشود.
حداقل دوام و ماندگاری کامپوزیت دندان حداقل 5 و حداکثر 7 سال می باشد.البته این میزان ماندگاری در نهایت به رعایت بهداشت دهان و دندان و نگهداری های لازم پس از کاشت کامپوزیت دندان بستگی دارد.توصیه می گردد افراد نکات لازم برای نگهداری از دندان های کامپوزیتی را از دندانپزشک متخصص خود جویا شوند.
بله کامپوزیت دندان به سبب عدم تراش مینای دندان مگر در مواقع خاص از قابلیت برداشت برخوردار است و افراد می توانند هر زمان که بخواهند روکش کامپوزیتی را از روی دندان هایشان برداشته و خارج کنند.
هزینه نهایی کامپوزیت دندان به عوامل متعددی بستگی دارد که در محتوا به طور کامل به آن ها اشاره شده است لذا افراد می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با عرشیان کلینیک تماس حاصل کنند.