🎉 20% تخفیف جشنواره تا تاریخ 25 شهریور
ایمپلنت فوری چیست؟

ایمپلنت فوری چیست؟

برای دریافت نوبت ویزیت رایگان ایمپلنت کلیک کنید. برای دریافت قیمت ایمپلنت دندان کلیک کنید ایمپلنت فوری یا یک روزه: ایمپلنت روشی مطمئن و قابل اعتماد برای جایگزینی دندان است. قبل از آن بیمارانی که دندان خود را از دست می­دادند از دندان مصنوعی یا بریج (روکش­های به هم پیوسته) [...]

بیمه های طرف قرارداد با کلینیک دندانپزشکی عرشیان

ایمپلنت فوری یا یک روزه:

ایمپلنت روشی مطمئن و قابل اعتماد برای جایگزینی دندان است. قبل از آن بیمارانی که دندان خود را از دست می­دادند از دندان مصنوعی یا بریج (روکش­های به هم پیوسته) استفاده می­کردند. و به مرور زمان شکل فک و صورتشان تغییر کرده و چهره ­شان پیر می­شد. در چنین شرایطی افراد باید مرتباً به دندان­پزشک مراجعه می­کردند تا پروتز مصنوعی دندانشان تنظیم مجدد، ترمیم و یا تعویض شود. جدیدترین و بهترین روش جایگزینی دندان، ایمپلنت است. چرا که لازم نیست دندان­های مجاور تراشیده شده و در خطر قرار بگیرند.

ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری چیست؟

ایمپلنت فوری یا یکروزه دندان به عنوان جدیدترین روش کاشت دندان در دندانپزشکی زیبایی معرفی شده است. ایمپلنت فوری یکی از روش هایی است که هر روزه به محبوبیت آن افزوده می شود و بسیار رواج پیدا کرده است. از ایمپلنت فوری بیشتر برای دندان های جلوی فک انجام می شود. تصمیم گیری در مورد بکار بردن ایمپلنت فوری شاید کمی مشکل به نظر برسد اما این روش مزایای فراوانی دارد که می توان آن را یک انتخاب بدون پشیمانی در نظر گرفت.

جنس ایمپلنت فوری تیتانیوم و یا مشتقات آن است و به شکل پایه دندان درون فک جاگذاری می شود. هدف از این پایه نگهداری تاج دندان است و به عبارتی کاربرد بعنوان همان ریشه دندان طبیعی می باشد. فلز تیتانیوم بکار رفته در ایمپلنت اصولا باید چند ماه در استخوان فک بماند تا با استخوان به خوبی جوش بخورد و در مرحله بعد تاج دندان به روی آن متصل خواهد شد.

  • ایمپلنت یک پیچ تیتانیومی است که جایگزین ریشه دندان می­شود.
  • جراحی کاشت ایمپلنت سال­های زیادی است که انجام می­شود و آزمایش خود را پس داده است.
  • یکی از بزرگ­ترین مزایای آن، دوام بالا و طول عمر زیاد آن است.
  • درمانی بلند مدت و غالباً مادام­ العمر به حساب می­ آید. اما میزان موفقیت نهایی آن به مراقبت بیمار و رعایت بهداشت دهان و دندان او نیز بستگی دارد.

قیمت ایمپلنت فوری دندان چقدر است؟

در تهران ممکن است شاهد قیمت های متفاوتی از ایمپلنت یکروزه دندان را شاهد باشید. در جدول زیر می توانید قیمت های با تخفیف ایمپلنت فوری دندان را مشاهده کنید.

هزینه خدمات کلینیک عرشیان - 1403

خدماتهزینه(تومان)🎉تخفیف ویژه ۲۰درصد محدود
ترمیم یک سطحی با کامپوزیت1/400/000 تومان1/170/000 تومان
ترمیم دو سطحی با کامپوزیت1/764/000 تومان1/470/000 تومان
ترمیم سه سطحی با کامپوزیت2/040/000 تومان1/670/000 تومان
ترمیم بیلد آپ با کامپوزیت2/124/000 تومان1/770/000 تومان
کف بندی360/000 تومان300/000 تومان
ترمیم یک سطحی با آمالگام1/164/000 تومان970/000 تومان
ترمیم دو سطحی با آمالگام1/644/000 تومان1/370/000 تومان
ترمیم سه سطحی با آمالگام1/884/000 تومان1/570/000 تومان
ترمیم بیلد آپ با آمالگام2/040/000 تومان1/670/000تومان
عصب کشی تک کاناله3/000/000 تومان2/500/000 تومان
عصب کشی دو کاناله3/564/000 تومان2/970/000 تومان
عصب کشی سه کاناله4/764/000 تومان3/970/000 تومان
عصب کشی چهار کاناله5/400/000 تومان4/500/000 تومان
جرمگیری معمولی هر فک600/000 تومان500/000 تومان
جرمگیری تخصصی هر فک900/000 تومان750/000 تومان
کشیدن دندان1/800/000 الی 1/164/000 تومان1/500/000 الی 970/000 تومان
روکش PFM4/200/000 تومان3/500/000 تومان
روکش زیرکونیا4/644/000 تومان3/870/000 تومان
برای دریافت مشاوره و دریافت وقت ویزیت رایگان
قیمت های درج شده برخی از خدمات که به صورت بازه تعیین شده با توجه به تشخیص و ویزیت پزشک میباشد.

ایمپلنت پانچ چیست؟

با گذشت زمان و محبوبیت روز افزون ایمپلنت فوری دندان، انواع اسم ها برای این روش کاشت معرفی شد. ایمپلنت پانچ یکی از اسم های ایمپلنت یک روزه دندان می باشد که هیچ تفاوتی با ایمپلنت فوری نداشته و تمامی مراحل طول درمان یکسان می باشد.

تفاوت ایمپلنت فوری با ایمپلنت معمولی در چیست؟

جالب است بدانید که ایمپلنت معمولی در حدود 2 تا 3 ماه زمان می برد تا بر روی فک فرد جایگزین دندان های او شود. در صوتری که فک فرد از نظر عرض و تراکم استخوان مناسب باشد می توان در همان روز پروتز اولیه را بر روی فک جایگزین کرد و تنها در یک روز دندان های فرد به شکل اولیه بازگردند. ایمپلنت فوری از جنس پلاستیکی و بسیار سبک می باشد و معمولا از سطح دندان های دیگر و سطح جونده کمی کوتاه تر ساخته می شود تا به آن فشار کمتری هنگام جویدن غذاها وارد شود و تیتانیوم ایمپلنت کاملا جوش بخورد و بعد از آن ایمپلنت نهایی به روی آن نصب گردد.

عوامل زیادی بر انتخاب ایمپلنت فوری دخیل هستند. این تکنیک یک روش ارجح حساب می شود و واجدالشرایط بودن مراجعه کننده باید توسط متخصص مشخص شود. از عوامل بازدارنده برای استفاده از تکنیک ایمپلنت فوری می توان به قطر و یا طول زیاد ریشه دندان و یا نزدیکی آن به سینوس ها و یا کانال های عصبی نام برد.

ایمپلنت فوری

مدت زمان کاشت ایمپلنت فوری چقدر است؟

پس از کشیدن دندان، بلافاضله دندانپزشک متخصص می تواند فک و استحکام فک را بسنجد و در ادامه پروتز تیتانیوم اولیه را برروی مکان مورد نظر قرار دهد تا در مدت زمان ساخت ایمپلنت اصلی، تیتانیوم موجود در پروتز با ریشه دندان کاملا فیکس شوند.

این روکش تا زمانی که ایمپلنت با استخوان جوش بخورد و روکش دائمی ایمپلنت فوری ساخته شود در جای خود باقی خواهد ماند.

ایمپلنت یک روزه برای ایمپلنت دندان جلو که بر زیبایی و لبخند فرد تاثیر بسزایی دارد بسیار اهمیت دارد و گاهی هم بعد از ترمیم محل کشیدن دندان ایمپلنت وارد فک خواهد شد و تاج بر روی آن نصب می شود. مواد بکار رفته هنگام انجام ایمپلنت پودر استخوان و ممبران برای پر کردن فضای خالی است که بین دندان کشیده است. در روش های معمول ایمپلنت باید موقتا از دندان مصنوعی استفاده می شود و یا حتی فضای دندان تا روزی که پروتز اصلی نصب شود خالی می ماند. این روش برای افرادی که دندان جلویی آن ها کشیده شده باشد ممکن است نگران کننده باشد. با روش ایمپلنت فوری محدودیت های این چنینی از بین خواهد رفت.

دلایل پر کردن جای خالی دندان:

  • جالی خالی دندان از زیبایی لبخند به شدت می­ کاهد.
  • دندان­های مجاور جای خالی، تمایل به کج شدن به سمت فضای خالی را دارند و انحراف پیدا می­کنند.
  • دندان­های متناظر در فک مقابل چون دیگر سطح مقاومی در مقابلشان وجود ندارد به مرور زمان از جای خود بیرون می­آیند و لق می­شوند.
  • هنگامی که دندانی کشیده می­شود استخوان زیر آن تحلیل می­رود. باعث تغییر در چهره می­شود. فرایند تحلیل رفتن استخوان به مرور زمان ادامه پیدا می­کند و درمان کاشت در آینده را با مشکل مواجه می­کند.
  • علاوه بر مشکلات بالا، بایت (وضعیت دندان­ها در هنگام قرارگیری دو فک بر روی هم) نیز تحت تأثیر قرار می­گیرد. همچنین در بلند مدت می­تواند موجب سردرد و مشکلات مفصل فک شود.

مزایای کاشت ایمپلنت فوری دندان

  • برای کاشت ایمپلنت دندان نیازی نیست از سلامت دندان­های مجاور بکاهید و آن­ها را در معرض خطر قرار دهید. در بریج و برخی انواع دندان مصنوعی از دندان­های مجاور برای ثابت نگه داشتن دندان استفاده می­شود.
  • برای این درمان هیچ نیازی به تراشیدن دندان­های مجاور و یا تکیه کردن تاج مصنوعی به آن­ها وجود ندارد.
  • روکشی که روی آن قرار می­گیرد، هم­رنگ و مشابه دندان طبیعی است. عملکرد آن نیز مشابه دندان طبیعی است. به همین علت نمی­توان تفاوت بین دندان ایمپلنت شده و دندان طبیعی را تشخیص داد.
  • ایمپلنت دندان تنها روشی است که می­تواند جلوی تحلیل رفتن استخوان فک را بگیرد. ایمپلنت دندان با محافظت از ساختار استخوان زیرین، به ثبات دندان­های طبیعی مجاور نیز کمک می­کند و شکل و اندازه فک را نیز حفظ می­نماید.
  • روکشی که بر روی ایمپلنت سوار می­شود جای خالی دندان را پر کرده و مانع از تجمع پلاک و باکتری در این ناحیه می­شود. بنابراین از بروز التهاب و عفونت لثه نیز پیشگیری می­نماید.
  • با پر کردن جای خالی دندان با ایمپلنت اجازه نمی­دهید دندان­های مجاور و مقابل به سمت جای خالی حرکت کرده و کج و ناهم راستا شوند و مشکلات بایت ایجاد کنند.
  • ایمپلنت دندان بدون نیاز به چسب، کاملاً محکم سر جای خود قرار می­گیرد.
  • در صورت مراقبت درست از ایمپلنت، دوام آن می­تواند مادام ­العمر باشد. با ایمپلنت دندان، مشکل تکلم که درمان­های دیگر جایگزین دندان، ممکن است به دنبال داشته باشند، وجود نخواهد داشت و تکلم کاملاً طبیعی خواهد بود.
  • میزان موفقیت ایمپلنت دندان بسیار بالاست بنابراین نتایج آن قابل پیش­بینی است. همچنین با گذشت زمان نیازی به تعویض ندارد.
  • در روش ایمپلنت فوری اعتماد به نفس بیمار بالا می رود و دیگر نیاز نیست نگران جای دندان های خود باشد.
  • به دلیل اینکه در روش ایمپلنت فوری تعداد جراحی پایین تر است و همه کار در یک روز انجام می شود تعداد بخیه ها کمتر بوده و در نتیجه درد و تورم و دوره نقاهت بعد از انجام آن نیز کاهش می یابد.

ایمپلنت فوری

معایب ایمپلنت یک روزه دندان:

  • هزینه بالای ایمپلنت: هزینه اولیه ایمپلنت در مقایسه با روش­های دیگر بیشتر است. با این حال با توجه به طول عمر بالای ایمپلنت در مقایسه با بریج، در بلند مدت هزینه آن کمتر است.
  • مدت زمان جوش خوردن: جوش خوردن ایمپلنت طول می­کشد. یکی از معایب اصلی  ایمپلنت مدت زمانی است که فرایند جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک که به آن یکپارچگی استخوان گفته می­شود، طول می­ کشد.
  • پیوند استخوان: ممکن است نیاز به پیوند استخوان وجود داشته باشد. در صورتی که استخوان فک از نظر کیفی یا کمی مناسب نباشد باید از پیوند استخوان استفاده کرد. این امر مدت درمان را طولانی­تر کرده و هزینه را نیز افزایش می­دهد.

مراحل ایمپلنت فوری یا یک روزه چگونه است؟

در واقع در اولین ممرحله ایمپلنت یک روزه باید به شکستگی دندان و پوسیدگی دندان اشاره نود. در اولین مرحله دندانپزشک حاذق دندان ها را چک می کند تا از سالم بودن دندان ها مطلع شود. در ادامه دندان پوسیده را به همراه بی حسی دندان می کشد تا تمامی میکروب ها و عفونت ها از دهان خارج شود. در بعضی از شرایط عفونت دندان به حدی است که فرد باید تا مدت زمانی از دهانشویه مخصوص و یا قرص های تجویز شده استفاده نماید.

پس از آن در صورت وجود شرایط مناسب جهت کاشت دندان فوری ایمپلنت در داخل استخوان فک دریل شده تا بتوان تاج دندان را به روی نصب نمود. گاهی امکان دارد که برای پر شدن منافذ بین ایمپلنت و حفره ایجاد شده نیاز به پیوند استخوان هم باشد. در واقع این دست اتفاق ها خیلی قابل برنامه ریزی نیست و معمولا در لحظه جراحی اتفاق می افتد. در آخر تاج دندان موقتی به روی ایمپلنت نصب می شود البته این تاج به جهت عدم تماس به دندان مقابل خود کوتاه تر در نظر گرفته می شود تا کمترین آسیب و فشار به آن وارد شود.

لازم به ذکر سات که فرد باید هر 2 هفته یکبار به پزشک خود مراجعه کند تا دندانپزشک با تجربه از روند درمان دندان های فرد مطلع شود.

شرایط ایمپلنت یک روزه:

  • در صورتی که لثه و فک بیمار تورم، عفونت و التهاب نداشته باشد از این تکنیک استفاده می شود. وجود عفونت باعث پس زدن ایمپلنت و جوش نخوردن تیتانیوم با استخوان فک می گردد. بنابراین اگر عفونتی وجود داشت با تجویز آنتی بیوتیک و طی دوره درمان انجام ایمپلنت موقت امکان پذیر خواهد بود.
  • تراکم استخوان باید به اندازه کافی باشد تا امکان دریل کردن پیچ ایمپلنت و احاطه کردن آن توسط بافت استخوانی فک وجود داشته باشد.  در صورتی که تراکم استخوان کافی نباشد از پیوند استخوان استفاده نیز می شود.
  • با توجه به اینکه ایمپلنت باید با استخوان فک جوش بخورد امکان انجام ایمپلنت فوری برای کودکان وجود ندارد زیرا که استخوان فک در کودکان هنوز به طور کامل رشد نکرده است.
  • سلامت عمومی مراجعه کننده باید در حد قابل قبولی باشد. عواملی چون دیابت، مصرف سیگار و یا الکل شانس موفقیت سازگار شدن ایمپلنت با فک را کاهش خواهد داد و سرعت بهبود زخم را کندتر خواهد کرد.
  • بیمار باید به خوبی بهداشت دهان را بعد از انجام جراحی رعایت کند و از مسواک و نخ دندان به طور مرتب استفاده کند زیرا در صورت عدم رعایت بهداشت احتمال عفونت در محل زخم وجود خواهد داشت.

معایب روش قدیمی بریج و روکش:

  • تراش دندان­های مجاور
  • افزایش احتمال پوسیدگی دندان­ها
  • تحلیل استخوان زیر بریج
  • نیاز به درمان ریشه (عصب­ کشی)
  • افزایش احتمال از دست دادن دندان­های مجاور دندان خالی

سوالات متداول ایمپلنت دندان

در صورت مشاهده چه عوارضی بعد از ایمپلنت باید به دندانپزشک مراجعه کرد؟1403/1/15 10:39:34

در صورت مشاهده هر گونه علائم غیرطبیعی مانند:

  • درد شدید یا مداوم در محل ایمپلنت: این علامت می‌تواند نشان‌دهنده عفونت یا مشکل در ایمپلنت باشد.
  • تورم، قرمزی، یا خونریزی در محل ایمپلنت: این علائم می‌توانند نشان‌دهنده عفونت یا التهاب باشند.
  • لق شدن ایمپلنت: این علامت می‌تواند نشان‌دهنده مشکل در ایمپلنت باشد.
  • مشکل در جویدن غذا: این علامت می‌تواند نشان‌دهنده مشکل در ایمپلنت یا لثه‌ها باشد.
  • درد یا ناراحتی در دهان و فک: این علامت می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات مختلفی از جمله عفونت، التهاب، یا آسیب عصبی باشد.
چگونه می‌توان از عوارض ایمپلنت دندان جلوگیری کرد؟1403/1/15 10:37:13
  • انتخاب یک دندانپزشک مجرب و باتجربه: انتخاب یک دندانپزشک مجرب و باتجربه می‌تواند به طور قابل توجهی خطر عوارض ایمپلنت دندان را کاهش دهد.
  • رعایت بهداشت دهان و دندان: مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به طور منظم، به خصوص در اطراف محل ایمپلنت، ضروری است.
  • مراجعات منظم به دندانپزشک: برای بررسی وضعیت ایمپلنت و لثه‌ها، باید به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید.
  • عدم استعمال دخانیات: استعمال دخانیات می‌تواند خطر عفونت و عوارض دیگر ایمپلنت را افزایش دهد.
  • کنترل بیماری‌های سیستمیک: در صورت ابتلا به بیماری‌های سیستمیک مانند دیابت و پوکی استخوان، باید با دندانپزشک خود مشورت کنید تا اقدامات لازم برای کاهش خطر عوارض ایمپلنت انجام شود.
چه عواملی خطر عوارض ایمپلنت دندان را افزایش می‌دهند؟1403/1/15 10:36:00
  • انتخاب یک دندانپزشک بی‌تجربه: انتخاب یک دندانپزشک مجرب و باتجربه می‌تواند به طور قابل توجهی خطر عوارض ایمپلنت دندان را کاهش دهد.
  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان: مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به طور منظم، به خصوص در اطراف محل ایمپلنت، ضروری است.
  • مراجعات نامنظم به دندانپزشک: برای بررسی وضعیت ایمپلنت و لثه‌ها، باید به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید.
  • استعمال دخانیات: استعمال دخانیات می‌تواند خطر عفونت و عوارض دیگر ایمپلنت را افزایش دهد.
  • بیماری‌های سیستمیک: بیماری‌هایی مانند دیابت و پوکی استخوان می‌توانند خطر عوارض ایمپلنت را افزایش دهند.
عوارض ایمپلنت دندان چیست؟1403/1/15 10:34:45

عوارض ایمپلنت دندان به دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می‌شوند.

عوارض کوتاه مدت:

  • کبودی و تورم: این عارضه معمولاً موقتی است و در عرض چند روز تا 2 هفته برطرف می‌شود.
  • درد: درد در محل ایمپلنت طبیعی است و می‌توان با داروهای مسکن آن را کنترل کرد.
  • حساسیت دندان‌ها: ممکن است دندان‌های اطراف محل عمل به لمس یا سرما و گرما حساس شوند.

عوارض بلندمدت:

  • عفونت: عفونت یکی از جدی‌ترین عوارض ایمپلنت دندان است که می‌تواند منجر به از دست رفتن ایمپلنت شود.
  • تخریب استخوان: تخریب استخوان می‌تواند منجر به لق شدن و از دست رفتن ایمپلنت شود.
  • انسداد عروق و عدم رشد بافت‌ها: این عارضه می‌تواند منجر به از دست رفتن ایمپلنت شود.
  • درد مزمن: درد مزمن یا عدم راحتی در دهان و فک می‌تواند کیفیت زندگی را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
آیا ایمپلنت دندان بدون درد برای همه مناسب است؟1402/12/28 13:04:52

نه، برای برخی افراد ممکن است شرایط مختلفی وجود داشته باشد که باعث عدم توانایی در انجام این روش باشد، مانند مشکلات پزشکی خاص یا کيفيت استخوان نامناسب.

چه عواملی می‌توانند باعث درد و ناراحتی در ایمپلنت دندان شوند؟1402/12/28 12:59:12

عواملی مانند وضعیت عمومی سلامت، کیفیت استخوان، تکنیک‌های جراحی مورد استفاده، و عملکرد پزشک ممکن است در ایجاد درد و ناراحتی در ایمپلنت دندان تاثیرگذار باشند.

آیا ایمپلنت دندان بدون درد واقعاً ممکن است؟1402/12/28 12:56:04

بله، با پیشرفت‌های جدید در فناوری و تکنیک‌های جراحی، امکان ایجاد تجربه بی‌دردسر و کاهش ناراحتی بسیاری در روند کاشت ایمپلنت دندان فراهم شده است.

چگونه می‌توانم از عفونت‌های دهان و لثه‌ای پس از عمل ایمپلنت دندان جلوگیری کنم؟1402/12/26 12:12:41

نگهداری بهداشت دهانی منظم، کنترل دقیق سطح گلوکز خون، و مراقبت پس از عمل توسط پزشک می‌تواند از عفونت‌های دهانی جلوگیری کند.

آیا دیابت می‌تواند به تأخیر در بهبودی ایمپلنت دندان منجر شود؟1402/12/26 12:12:18

بله، دیابت می‌تواند فرایند بهبودی را با تاخیر مواجه کند. استفاده از فناوری‌های پیشرفته و پیگیری دقیق پس از عمل می‌تواند به بهبودی سریع‌تر کمک کند.

آیا ایمپلنت دندان برای افراد دیابتی امن است؟1402/12/26 12:11:42

بله، اما افراد دیابتی نیاز به مراقبت دقیق‌تری دارند. همکاری با تیم درمانی متخصص و کنترل دقیق سطح گلوکز خون ضروری است.

چه فاکتورهایی بر انتخاب نوع ایمپلنت دندان تأثیر می‌گذارند؟1402/12/26 9:46:10

فاکتورهای بسیاری از جمله وضعیت بالینی فرد، میزان استحکام استخوان، ویژگی‌های فنی ایمپلنت، و نیازهای فردی مانند ترجیحات و توانایی مالی بیمار، بر انتخاب نوع ایمپلنت تأثیرگذارند.

چگونه می‌توانم از استفاده از پودر استخوان در ایمپلنت بهره ببرم؟1402/12/23 13:13:04

برای بهره‌مندی از استفاده از پودر استخوان در ایمپلنت، ابتدا باید با پزشک خود مشورت کنید تا توصیه‌های لازم را دریافت کنید و فرآیند جراحی را به صورت صحیح و تحت نظر پزشک پیگیری کنید.

آیا استفاده از پودر استخوان در ایمپلنت دارای عوارضی است؟1402/12/23 13:09:13

استفاده صحیح از پودر استخوان نباید عوارض جدی‌ای ایجاد کند؛ با این حال، عوارض نادری مانند التهاب، عفونت، یا حساسیت ممکن است رخ دهد که نیازمند مراقبت‌های پزشکی است.

چه مزایایی از استفاده از پودر استخوان در ایمپلنت برخورداریم؟1402/12/23 13:07:57

استفاده از پودر استخوان می‌تواند تقویت استخوان، افزایش موفقیت جراحی، کاهش زمان بهبودی، و افزایش ثبات و پایداری ایمپلنت را فراهم کند.

چه کسانی به پودر استخوان در فرآیند جایگزینی دندان با ایمپلنت نیاز دارند؟1402/12/23 13:06:17

افرادی که استحکام استخوان آنها کافی نیست، استخوان محل جایگذاری ایمپلنت ناکافی است یا با ضعف استخوان روبرو هستند، احتمالاً به پودر استخوان در ایمپلنت نیاز دارند.

آیا باید بخیه‌ها پس از مدتی برداشته شوند؟1402/12/20 11:40:15

 بله، بسته به نوع و مکان جراحی، بخیه‌ها ممکن است پس از مدتی (معمولاً 7 تا 14 روز) برداشته شوند. این موضوع بستگی به نوع بخیه و نحوه بهبودی بیمار دارد که پزشک معالج در این زمینه راهنمایی خواهد کرد.

آیا باید پس از جراحی ایمپلنت دندان به مراقبت خاصی از بخیه‌ها نیاز است؟1402/12/20 11:39:30

بله، پس از جراحی ایمپلنت دندان باید به مراقبت خاصی از بخیه‌ها و محل جراحی توجه شود. این شامل رعایت دستورات پزشک، استفاده از داروهای تجویز شده و پاک نگه داشتن محل جراحی می‌شود.

چگونه تعداد و نوع بخیه‌ها برای جراحی ایمپلنت دندان تعیین می‌شود؟1402/12/20 11:38:17

تعیین تعداد و نوع بخیه‌ها بر اساس عواملی مانند اندازه و نوع جراحی، موقعیت دندان، سلامت بافت‌های اطراف و نیازهای خاص بیمار انجام می‌شود. مشورت با پزشک معالج در این زمینه بسیار حیاتی است.

چند نوع بخیه برای جراحی ایمپلنت دندان استفاده می‌شود؟1402/12/20 11:37:45

در جراحی ایمپلنت دندان معمولاً از بخیه‌های خطی (Simple Interrupted Suture)، بخیه‌های همیشه گرد (Continuous Suture)، بخیه‌های دوگانه (Horizontal Mattress Suture) و بخیه‌های ابریشمی (Vertical Mattress Suture) استفاده می‌شود.

بخیه‌ها در جراحی ایمپلنت دندان چه نقشی ایفا می‌کنند1402/12/20 11:37:18

بخیه‌ها در جراحی ایمپلنت دندان برای بستن زخم‌های جراحی و ترمیم بافت‌های اطراف استفاده می‌شوند. آنها به حفظ استحکام و پایداری ایمپلنت کمک می‌کنند و همچنین به کنترل خونریزی و تسریع فرآیند بهبودی بیمار کمک می‌کنند.

روش‌های کاشت ایمپلنت دندان چیست؟1402/10/19 14:37:38

روش کاشت اندوستیل. روش کاشت ساب پرواستیل. روش کاشت یک مرحله‌ای. روش کاشت دو مرحله‌ای

ایمپلنت دندان چه قیمتی است؟1402/10/19 14:38:38

پیشنهاد می گردد افراد به منظور کسب اطلاع از قیمت روز و دقیق ایمپلنت دندان با کلینیک تماس حاصل کنند زیرا قیمت نهایی به عوامل متعددی بستگی دارد

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟1402/10/3 19:09:59

هزینه ایمپلنت دندان بسته به عوامل مختلفی از جمله تعداد ایمپلنت‌های مورد نیاز، نوع ایمپلنت و هزینه‌های دندانپزشکی در منطقه شما متفاوت است. به طور کلی، هزینه ایمپلنت دندان بین … تا … دلار است.

پس از کاشت ایمپلنت دندان چه باید کرد؟1402/10/3 19:09:28
  • استفاده از داروهای مسکن
  • اجتناب از جویدن غذاهای سفت
  • مراقبت از بهداشت دهان و دندان
آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟1402/10/3 19:08:53

کاشت ایمپلنت دندان معمولاً دردناک است. دندانپزشک شما ممکن است از بی‌حسی موضعی یا بیهوشی عمومی برای کاهش درد استفاده کند.

معایب ایمپلنت دندان چیست؟1402/10/3 19:08:24

هزینه بالا: ایمپلنت دندان نسبت به سایر روش‌های جایگزین دندان هزینه بیشتری دارد.

زمان بهبودی: کاشت ایمپلنت دندان معمولاً یک فرآیند چند ماهه است.

خطرات: مانند هر عمل جراحی دیگری، کاشت ایمپلنت دندان نیز دارای برخی خطرات است، از جمله عفونت، شکستگی ایمپلنت و رد ایمپلنت.

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟1402/10/3 19:07:52

ظاهر طبیعی: ایمپلنت دندان ظاهری طبیعی به دندان‌های شما می‌دهد.

عملکرد طبیعی: ایمپلنت دندان عملکرد طبیعی دندان‌های طبیعی را دارد.

دوام بالا: ایمپلنت دندان می‌تواند تا سال‌های سال دوام داشته باشد.

مراحل کاشت ایمپلنت دندان چیست؟1402/10/3 19:07:23
  • جراحی کاشت: در این مرحله، ایمپلنت دندان در استخوان فک کاشته می‌شود.
  • دوره انتظار: پس از کاشت ایمپلنت دندان، باید چند ماه صبر کنید تا ایمپلنت به استخوان جوش بخورد.
  • جراحی اتصال پایه پروتز: در این مرحله، پایه پروتز دندان روی ایمپلنت قرار می‌گیرد.
چه کسانی نمی‌توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند؟1402/10/3 19:06:45

افرادی که بیماری‌های لثه دارند، عفونت‌های فعال در دهان، سرطان دهان یا فک، یا بیماری‌های سیستمیک مانند دیابت، نمی‌توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند.

چه کسانی می‌توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند؟1402/10/3 19:05:44

افرادی که یک یا چند دندان از دست داده‌اند، می‌توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند. همچنین، افرادی که استخوان فک کافی برای پشتیبانی از ایمپلنت دندان دارند، می‌توانند از این روش استفاده کنند.

ایمپلنت دندان چگونه کار می‌کند؟1402/10/3 19:04:58

ایمپلنت دندان در یک عمل جراحی ساده در دهان کاشته می‌شود. ابتدا، دندانپزشک یک سوراخ کوچک در استخوان فک ایجاد می‌کند. سپس، ایمپلنت دندان را در سوراخ قرار می‌دهد و آن را با پیچ یا چسب محکم می‌کند.

پس از کاشت ایمپلنت دندان، باید چند ماه صبر کنید تا ایمپلنت به استخوان جوش بخورد. این فرآیند به نام «ایمپلنتاسیون» شناخته می‌شود. پس از جوش خوردن ایمپلنت به استخوان، دندانپزشک پایه پروتز دندان را روی ایمپلنت قرار می‌دهد.

ایمپلنت دندان چیست؟1402/10/3 19:03:01

ایمپلنت دندان یک پایه فلزی است که در استخوان فک کاشته می‌شود و جایگزین ریشه دندان از دست رفته می‌شود. این پایه می‌تواند برای پشتیبانی از یک دندان مصنوعی، یک پل دندان یا یک پروتز کامل دندان استفاده شود.

مقاله‌های مرتبط